+31 (0)85 105 41 44 |

Over Pellaton

We opereren op het snijvlak van business en IT.
Dat betekent dat we altijd samen op zoek gaan naar dé oplossing die past bij jou onderneming én die iets oplevert. Pellaton helpt je met uitdagingen op IT-management gebied. We geven een eerlijk en onderbouwd advies onder ’t genot van een kopje koffie, maar we zijn ook in voor een biertje op de vrijdagmiddag.

Eigenlijk is dat precies hoe we zijn: zakelijk als het moet, persoonlijk als het kan. Wij geloven dat IT een fundamenteel onderdeel is van een organisatie.

Op locatie of via de cloud. We denken niet alleen met je mee, maar ook nog een beetje verder. We komen bij je langs, zijn telefonisch bereikbaar en communiceren alleen via korte lijntjes.

We ontzorgen je volledig op het gebied van IT management, zodat jij onbezorgd aan het werk kunt blijven.

Vacatures

Werken bij Pellaton

Momenteel zijn er geen vacatures.

Voor Pellaton zijn wij echter altijd geïnteresseerd in ondernemende consultants met ruime ICT ervaring. Stuur een e-mail met uw motivatie en CV naar info@pellaton.nl en wij nemen contact met u op.

Korte lijnen en bekende gezichten vinden we belangrijk. Zeker als het om vertrouwelijke data of -projecten binnen je organisatie gaat, geloven we in persoonlijk zaken doen.

Moeilijke vragen, ingewikkelde uitdagingen of lastige projecten? Geen probleem, we denken graag een stapje verder dan nodig is en we blijven altijd betrokken.

Ook als je helemaal niets met IT hebt of je het liefst zo ver mogelijk uit de buurt van techniek blijft, willen we je een oplossing bieden die begrijpelijk en toegankelijk is.

Als je onderneming groeit of verhuist, heeft dat impact op je IT-omgeving. We groeien of verhuizen graag met je mee. Schaalbaar, flexibel en altijd passend.

Partners van

Pellaton

Samenwerken maakt sterk! We werken graag samen met partijen die ons versterken. Pellaton gelooft in ‘samen doen’. Samen weten we meer, ontdekken we meer en creëren we meer.

 

Make IT better together

Samenwerken loont! Naast samenwerken met onze klanten werken wij met diverse partijen op structurele wijze samen.

Pellaton Stars

Business Partners

Pellaton CS

Contact

Ceresstraat 13 4811 CA Breda info@pellaton.nl
KvK 60193891

logo-diap-2

+31 (0)85 105 41 44