+31 (0)85 105 41 44 |

Complexe IT projecten vragen om helicopterview

Pellaton projectmanagers zijn van alle IT markten thuis. Of het nu gaat om een nieuwe IT Service Management tool implementatie, een Enterprise Service Management proces inrichting of een integratie tussen verschillende applicaties.

Wij helpen u met onze internationale ervaring uw project veilig uit te voeren!

Welke project methode(s) of aanpak u binnen uw organisatie heeft ingericht is  voor ons handig om vooraf te weten, dan passen wij ons aan! Wij volgen uw richtlijnen, processen en methodes. 

De project aanpak wordt vooraf met u besproken en afgestemd! 

Samenwerken

Ervaring

Resultaat

Vasthoudend

Gebundelde kracht

Hulp nodig bij uw ERP project? Naast ITSM projecten hebben de Pellaton projectmanagers ruime internationale ervaring met het uitvoeren van  ERP projecten (o.a. SAP, Oracle).

Analytisch en resultaatgericht..In een snel veranderende IT-markt draait het voor veel organisaties vandaag de dag om flexibiliteit en betrouwbaarheid. Een proactieve werkwijze en effectieve samenwerking zijn steeds belangrijker geworden.

Maximaal resultaat, minimale overhead!
Zoekt u tijdelijke capaciteit voor uw project? Laat het ons weten en we helpen u snel verder.

Pellaton werkt nauw samen met Pellaton Stars op het gebied van tijdelijke (project) capaciteit.

Zoekt u hulp bij het uitvoeren of  opzetten van uw ITSM project? Zoekt u een ervaren ERP projectmanger? Laat het ons weten!

Is het vaststellen van de project scope met uw business partners een uitdaging? Geen probleem, we luisteren en helpen u graag verder.

Staat u als IT sponsor onder tijdsdruk van de business voor het implementeren van een nieuwe  applicatie of  functionaliteit?
Informeer naar de mogelijkheden.

Heeft u organisatie geen tijd om het project zelf te managen? Is de gewenste ERP of ITSM project expertise niet in huis. Bel ons!

Contact

Ceresstraat 13 4811 CA Breda info@pellaton.nl
KvK 60193891

logo-diap-2

+31 (0)85 105 41 44